Chystáte se do Číny a potřebujete poradit? Podívejte se na můj web, kde najdete nabídku konzultací

sobota 5. ledna 2013

Čínské postele jsou tvrdé


Dnešní probuzení bylo jako z hororu. Když jsem otevřela oči, všimla jsem si cizí ruky, která mě objímala kolem ramen. V rozespalosti jsem nejdřív nepřemýšlela, čí by mohla být a prostě jsem ji chtěla dát pryč, abych se mohla pootočit, když jsem s hrůzou zjistila, že je jako gumová a jakoby mrtvá. Začala jsem křičet a snažila jsem se jí ze sebe sklepat, ale nešlo to. Po několika prudkých pohybech a pokusech o otočení kolem své osy jsem zjistila, že je to moje vlastní ruka, kterou jsem si přeležela tak, že jsem jí necítila.
Ano, na mojí posteli, která je tvrdá (matrace o šířce cca 5 cm je vycpaná suchou slámou and that´s it) se může lehce stát, že si vahou vlastního těla (+ 2 dek, pod kterými teď v zimě spím) snadno přeležíte některou část těla.
Naposledy to byla noha. To jsem zase brzo ráno vstala, že půjdu na záchod … Když jsem si stoupla, velmi záhy jsem se ocitla na zemi, a to proto, že jsem měla jednu nohu přeleženou a dřív než, jsem zjistila, že mě neunese, jsem ležela s velkou řachou na zemi.
Jo, moje spolubydlící si se mnou užije!

5 komentářů:

Hanka řekl(a)...

:-D to se mi taky párkrát stalo, ale za celý život asi dohromady tolikrát, jako tobě během nocí na čínském kavalci.

Unknown řekl(a)...

Tyjo, to musí bejt šílený... :-D Musím někdy vyzkoušet!

Unknown řekl(a)...

Ahoj! Kde presne v Cine jsi a na jak dlouho?

Zuza řekl(a)...

Ahoj,
byla jsem půl roku v Zhengzhou (Henan), ale už jsem zpět.

Unknown řekl(a)...

Aa,ok. Nemas tam tedka treba nejake zname z cr co tam budou v cervnu? Potrebuju nekoho kdo je z zhengzhou a umel by prekladat z cestiny do cinstiny